Isparta Petek Temizliği 25ARA
Isparta Petek Temizliği

Isparta Petek Temizliği

 

Isparta Petek Temizliği

Havaların serinlemesi ile birlikte kışa hazırlıklar başladı. Kış mevsiminde en önemli durumlardan biri ısınmadır. Isınmadaki verimin kalitesi ise peteklerin ve kombinin düzenli aralıklar ile bakımlarının yapılmasına bağlıdır.

Kullanım yılı ile suyun özelliklerine bağlı olarak peteklerinizde bir takım maddeler oluşur. Oluşan bu maddeler, ısınma sisteminde sorunlar meydana getirerek sirkülasyonun sağlıksız bir şekilde olmasını sağlar. Bu noktada sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmak adına Isparta kombi servisi başarılı teknisyenlerinden destek talebinde bulunabilirsiniz.

Isparta Petek Temizliği Ne Zaman Yapılmalıdır?

Petek temizliğinizin zamanının geldiğini nasıl anlarsınız? Şayet ısınma sorununuz varsa, peteklerinizin üst kısmı ısındığı hâlde alt kısmı ısınmıyorsa ya da kombinizin derecesini yükseltmenize rağmen eviniz yeteri kadar ısınmıyorsa peteklerinizin bakım zamanının geldiğini anlayabilirsiniz.

Isparta Petek Temizliği Nasıl Yapılır?

Petek temizliği için alanında uzman kişiler ile çalışmanız, sorunun kökten çözülmesi bakımından hayli önemlidir. Şimdi sizlere adım adım petek temizliğinin nasıl yapıldığını anlatalım.

Temizleme makinesi evinizdeki peteklerden herhangi birine bağlanır ve kombiden kapatılarak tahliyeden su boşaltılır. Bu işlemin ardından temizleme makinesinin haznesinden yalnızca su konularak petek vanalarının tamamı açık konuma getirilir ve makine 5 dakika çalışır. Sistemdeki kaba kir alınarak su boşaltılır. İkinci aşamada ise makineye peteklerin temizlenmesi için özel olarak geliştirilen kimyasal eklenir. Bu kimyasal dairenin metrekaresi ve peteklerin toplam sayısına göre ilave edilir. Tekrar makine çalıştırılarak bu kimyasal tüm peteklere ulaştırılır.

Bu kimyasal tesisatın tamamına yayıldıktan sonra petek vanalarının tamamı kapatılır. Yalnızca tek bir peteğin vanası açılır. Bunun yapılmasının amacı ise gücün tek bir peteğe verilmesidir. Bu sıra ile her peteğe uygulanır ve temizlenen peteğin vanası kapatılarak bir diğer vana açılır.

Son teknoloji ile geliştirilen makineler sayesinde petek içindeki sular tersine de çevrilebilir. Bu şekilde petek içinde adeta bir çalkalanma meydana gelir ki iyice temizlendiği anlamına gelir.

Sırası ile tüm petekler temizlendikten sonra tüm vanalar açılarak kirli su makineden boşaltılır. Bu boşaltma işleminin ardından farklı bir kimyasal ile durulama işlemi yapılır. Bu durulama işlemi esnasında vanaların açık konumda olması gerekir. En sonda makine sistemden sökülerek kombinin filtreleri temizlenir ve petek havaları alınır. Tüm bu işlemler Isparta kombi servisi personellerinin hızlı ve kaliteli bir şekilde işini tamamlaması ile yaklaşık 2 saat içinde noktalanır.

 

Kullanım yılı ile suyun özelliklerine bağlı olarak peteklerinizde bir takım maddeler oluşur. Oluşan bu maddeler, ısınma sisteminde sorunlar meydana getirerek sirkülasyonun sağlıksız bir şekilde olmasını sağlar. Bu noktada sorunları kısa sürede çözüme kavuşturmak adına Isparta kombi servisi başarılı teknisyenlerinden destek talebinde bulunabilirsiniz.

loader

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.