Petek Temizliği Nasıl Yapılır? 30ARA
Petek Temizliği Nasıl Yapılır?

Kullanım senesi ile orantılı olarak suyun niteliği ve oksijeni ile sıcaklığına bağlı olarak, kapalı devre ısıtma sistemi içinde kışır, kireç ve toru ile balçıklaşma ve çamurlaşma meydana gelir.

Yerden ısıtma sistemlerinde ise çamurlaşma daha fazla görülür. Bahsi geçen bu sorunlar ise çeşitli ısınma sorunlarına yol açar. Yani bu sorunlar giderilmediği takdirde iyi ısınılmaz, daha pahalı ısınılmak zorunda kalınır. Isı sirkülasyonunun tam olarak sağlanabilmesi adına sizlerde Isparta kombi servisi ile iletişime geçerek alanında uzman kişilerden bu hizmeti alabilir ve petek temizliği ile ısınma sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

Alanında uzman kişilerin yapacağı bir petek temizliği, yaklaşık 1,5 saat kadar sürer. Bu süre içinde ise ilk olarak tesisat içi temiz su ile yıkanır. Bu işlem makine yardımı ile yapılmalıdır. Bu temizlik için para ödemek istemiyor ve kendi peteğinizi kendiniz temizlemeyi tercih ederseniz çok daha büyük hasarlara ve maddi kayıplara yol açabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Ederinden çok daha yüklü bir tutara katlanmak istemiyor iseniz sizlerde alanında uzman bir ekipten destek talebinde bulunabilirsiniz.

Makine yardımı ile petek içlerinizi yıkamanızın ardından çamurlaşma ve çeşitli tortular tesisat borularından akıp gidecektir. Zamana ve kullanıma bağlı olarak petek içleri dolar, petek bakım kontrollerinizi zamanında yaptırmanız daha sağlıklı ısınma açısından hayli önemlidir. Petek temizliği ile peteklerinizden aldığınız verim % 30 civarında artacaktır.

Petek temizliği zamanının geldiğini ise şu şekilde anlayabilirsiniz. Peteklerinizin alt kısmı soğuk ise petek bakım zamanı gelmiştir. Alt peteğinizin soğuk olmasının nedeni çeşitli tortu ve çamurların kısaca ısının dolaşmasını engelleyecek pisliklerin var olmasıdır. Petek bakımının, temizliğinin yalnızca petek havası alınmasından ibaret olduğunu sananlar vardır. Bu hiç doğru bir yaklaşım değildir. Isparta kombi servisi sayesinde deneyim kazanan uzmanlarca, petek temizliği işlemlerinizin yapılması ile sıcağın konforunu yaşayabilirsiniz

 

Kullanım senesi ile orantılı olarak suyun niteliği ve oksijeni ile sıcaklığına bağlı olarak, kapalı devre ısıtma sistemi içinde kışır, kireç ve toru ile balçıklaşma ve çamurlaşma meydana gelir.

loader

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.